Sokkeklips i pose – Lavet i genbrugsmateriale

39.95DKK

Sokkeklips i pose

Gratis fragt ved køb over 250 kr


Sokkeklipsen SOCKIT sikrer dig en legende let strømpevask. Enkel og elegant sokkeklips udarbejdet i genbrugsplast, der gør det muligt altid at have dine strømper parvis. Kommer i en lækker æske, der ikke kun gør den funktionel, men også aldeles æstetisk.
Én pose indeholder 8 sorte klips, 8 orange klips eller 4 af hver. Vælg her variant.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Sokkeklips sådan virker det

Har du prøvet sokkeklips før? Nej? Så er det på tide. Sokkeklipsen er lavet til at løse problemet vi alle kender. Nemlig at vi mister strømperne i vask. Vi sælger sokkeklips i poser eller i en lækker æske. Når du køber dem i æsken har du en holder du kan stille på badeværelset eller i soveværelset. Så står dine klips altid klar til dine strømper.
Klipsen skal sættes på strømperne inden de smides til vask for at opnå optimal effekt. Der anbefaler vi at æsken placeres tæt ved vasketøjskurven, således at processen er nem. Når klipsen først er på er resten ikke svært. Strømperne skal bare i vaskemaskinen, mens klipsen stadig sidder på. På den måde holder strømperne sammen mens de tromles rundt. Når vasken så er færdig har du et par våde strømper der hænger sammen med deres makker. Heldigvis er der også indbygget krog. Den kommer man bare på snoren, og et døgn efter er der rene og tørre strømper. Er du nysgerrig på hvorfor strømperne forsvinder? Så prøv at læse denne norske artikel.
Hvis ikke du har prøvet vores løsning endnu, så er det bare med at komme igang. Der er MEGET at spare!

Miljøvenlig løsning

Klipsen er lavet af plastisk og det er de fleste nervøse over. Men det er der slet ingen grund til. Klipsen er nemlig i genbrugsplast. Det er den så vi kan passe på miljøet sammen. Derudover er klipsen meget holdbar og vi har endnu ikke knækket en, eller fået klager på at de skulle knække. Det er derfor en vedvarende løsning der sikrer at du ikke mister strømperne.
Den miljøvenlige del kører igen på alle vores produkter. Vi vil nemlig gerne støtte en grøn jord. Det gør vi ved altid at bruge genanvendte materialer, eller materialer der er særlig gode mod miljøet. f. eks bambus. Tag et kig på vores bestseller af bambusstrømper her.

Sokkeklips i pose – Lavet i genbrugsmateriale

Yderligere information

Specfikationer

Vi har testet Sockit og oplever stor succes med dem. Dog er produktet endnu ikke godkendt til tørretumbler.
I vaskemaskinen kan produktet klare op til 60 grader.
Nye strømperne skal vaskes inden Sockit kan bruges med dem. Det skyldes at strømperne kan krympe i første vask, samt der kan være kemikalier der gør dem ekstra glatte. Herefter kan Sockit bruges optimalt.

For optimal brug af Sockit skal klipsen altid ”låses”. Det gøres ved at klemme klipsen modset vej af den fra påsætning. Se hvordan her: https://sockit.dk/sokkeklips-guide/

Vælg farve

Orange, Sort, Sort/Orange

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sokkeklips i pose – Lavet i genbrugsmateriale”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen

Prøvepakke-bambussokker

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev og få en prøvepakke til
KUN 25 kr inkl. fragt