Tilbud

Sokkeclips – lavet i genbrugsmateriale

89.95kr.

Gratis fragt ved køb over 300 kr


Sokkeklipsen SOCKIT sikrer dig en legende let strømpevask. Enkel og elegant sokkeklips udarbejdet i genbrugsplast, der gør det muligt altid at have dine strømper parvis. Kommer i en lækker æske, der ikke kun gør den funktionel, men også aldeles æstetisk.
Ét sæt indeholder én læderæske samt 15 sorte klipsog 15 orange klips.

På lager

Vil du have ekstra rabat? Bliv medlem hos Laslity!
Kategorier: ,

Hvor forsvinder sokkerne hen?

Vi kender det vist allesammen. Vaskekurven er fyldt. Der skal vaskes. Og som sagt så gjort. Men så opstår problemet. Halvdelen af sokkerne mangler deres makker!
Der er mange terorier om hvor sokkerne forsvinder hen. Er det sokkemonstret der har været på spil? Sidder de alle inde i maskinen og propper den mere og mere? Eller har du bare tabt strømpen på et eller andet tidspunkt? Vi ved faktisk ikke hvad der er rigtigt. Men væk bliver de.
Det eneste vi ved med sikkerhed er at det sker igen og igen. Hos Laslity har vi heldigvis løsningen til dig. Nemlig vores sokkeklips Sockit. Denne klips hjælper dig med at holde sokkerne sammen igennem hele vaskeprocessen.

Hvordan virker det?

Den eneste måde at undgå at dine sokker bliver væk fra hinanden på, er ved at få dem til at holde sammen hele tiden. Ved at bruge sokkeklips opnår du dette. Måden det virker på er, at man sætter sokkeklipsen på parret inden der smides til vask. Det kan være inden man går i bad eller inden man ligger sig til at sove. Der hvor det nu passer ind i den enkelte husholdnings vaner. Når klipsen er sat på, så smider man sokkerne til vask og igennem hele vasken holder de stadig sammen. Til sidst hænger man dem så på tørresnoren med den indbyggede krog. Så undgår du også at skulle bruge tøjklemmer. På den måde forsvinder sokkerne ikke længere. Selv TV2 anbefaler dem.

Hvor kan jeg bruge sokkeklips?

Sokkeklipsen Sockit virker på stort set alle strømper og de klarer temperaturer op til 60 grader. Klipsen er ikke godkendt til tørretumbler. Selvom nogle strømper er tynde, og det virker til at klipsen ikke holder på, så prøv alligevel. Der er altid en lille chance for at klipsen ryger af. Men langt de fleste gange holder den fast. Er du bange for miljøet når du bruger plastik? Bare rolig. Det er lavet af 100 % genbrugsplast.
Prøv evt. en pose første gang, hvis du vil teste konceptet.

Specfikationer

Vi har testet Sockit og oplever stor succes med dem. Dog er produktet endnu ikke godkendt til tørretumbler.
I vaskemaskinen kan produktet klare op til 60 grader.
Nye strømperne skal vaskes inden Sockit kan bruges med dem. Det skyldes at strømperne kan krympe i første vask, samt der kan være kemikalier der gør dem ekstra glatte. Herefter kan Sockit bruges optimalt.

For optimal brug af Sockit skal klipsen altid ”låses”. Det gøres ved at klemme klipsen modset vej af den fra påsætning. Se hvordan her: https://sockit.dk/sokkeklips-guide/

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sokkeclips – lavet i genbrugsmateriale”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.