Bambus Ankelstrømper i Sort/Grå Unisex

44.95kr.

Gratis fragt ved køb over 300 kr.


Med premium bambus footies fra Laslity får du nogle af de blødeste footies på markedet.

Vores footies har ingen irriterende tåsyninger, og så har de antibakterielle egenskaber, hvilket betyder at du undgår sure tæer.
Strømperne er forvaskede, så du undgår at de krymper

Når først du har prøvet et par af vores premiumstrømper, så bruger du aldrig andet igen.

Strømperne er unisex.

Vil du have ekstra rabat? Bliv medlem hos Laslity!
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Ét par lækre ankelstrømper primært lavet af det bløde og miljøvenlige Bambus. Parret er i farven sort med en smal grå kant.

Materialer:

80 % Bambus
17 % Polyester
3 % Elastan

Behandling: 

Vaskes ved max. 40 grader
Undgå at blege tøjet
Må tørretumbles ved lave temperaturer
Stryges med max. 110 grader (En prik), undgå behandling med damp
Anvend P ved rens på renseri

Ekstra åndbare og super blød kvalitet

Synes du også dagene kan blive lidt lange? At fødderne bliver trætte lige så stille som dagen forløber? Du er vant til at komme hjem, fødderne er fugtige og lugten er begyndt? Det skal slutte nu. Ankelstrømper lavet af bambus har ekstra egenskaber, som gør din hverdag lidt nemmere. Vores bambus ankelstrømper er nemlig super bløde hvilket mindsker trætheden når du kommer hjem. Derudover er de ekstra åndbare og anti bakterielle, hvilket betyder at du kan gå hele dagen uden at få sure tæer. Lyder det som noget for dig? Så skal du prøve vores bambus ankelstrømper med farvet kant. Vi har testet dem mange gange og resultatet er det samme. De er bare super lækre. Vores ankelstrømper er også lavet i lidt bedre kvalitet end de andres. Med lidt flere nåle og dermed en tættere syning.
Læs mere om bambustøj og hvorfor det er fedt på Metromand.

Design

Vi forsøger at lave strømper der er med lækkert design uden at de skal bliver hverken kedelig eller for “støjende”. Derfor har alle vores ankelstrømper, undtagen den sorte model, en lille farvet kant. Bambus ankelstrømper med farvet kant er blevet meget populære. Det er bare en lille detalje, der gør at strømperne er lidt federe. Det er meget det samme koncept vi kører på vores alm. bambusstrømper. Der er tåen, hælen og remmen farvet med en simpel farve. Eksempelvis findes denne model, som også bruger det sorte og grå i designet.

Vælg strømpe størrelse

39 – 42, 43 – 46

Farve

Grå, Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bambus Ankelstrømper i Sort/Grå Unisex”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.