Gaveæske Herre

299.95DKK

Gaveæske herre

Gratis fragt ved køb over 250 kr
Black friday tilbud hele fredag d. 29/11 – Spar 15 % på årets bedste og nemmeste gave!


Kom nemmere igennem julen – Køb en gaveæske fra Laslity.

Vores gaveæske indeholder 1 stk af vores ny lækre bambus t-shirt samt 3 par af vores super bløde bambusstrømper.

Gaven er perfekt til manden der har alt, det er de klassiske gaver, men med et lille tvist!

*Vi laver gerne specialkasser – Kontakt os må messenger, på mail kontakt@laslity.com eller tlf. 27623129 hvis du skal have lavet en kasse med special indhold.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Gaveæske med:

  • 1 saylor blue t-shirt i blødt bambus
  • 3 par Laslity Bambussokker

 

Gaveide til ham

Kender du typen der er svær at finde gaver til? Det gør vi i hvert falde. Derfor har vi lavet en løsning der kan bruges til alle. Den perfekte gaveide til ham!

Det vi har lavet er en gaveæske med én t-shirt og tre strømper. Ja vi ved det godt, det er klassisk og på grænsen til kedelig. Men vi har lavet det med et tvist. Det er nemlig lavet af bambus!

De fleste kender endnu ikke til bambus, men det er noget af det nye og det er kommet for at blive. Det er bæredygtig, super blødt og generelt bare behageligt!

Uanset hvad, så kan en mand altid bruge rene strømper uden huller, og en lækker ny t-shirt går man heller ikke helt galt i byen med. Derfor tilbyder vi denne æske, hvor der er label med, som du kan sætte på. På dette label står der glædelig jul og du kan skrive til og fra(Se produktbillede). Det er ikke kun os der mener at tøj er et godt valg, når der skal gives gaver. Hvis du følger Euromans top 10 så er nr. 1 en blå skjorte! Det samme tilbyder vi, bare med en blå t-shirt.

Laslity – Duer det?

Vores mærke, Laslity, er helt nyt. Ordet er sammensat af ordrene Lasting og quality. Og det er fordi de to ting er vores fokusområder. Så når du leder efter en gaveide til ham, og du støder på vores “nye” brand, så ved du nu hvad det står for. Vores sortiment er i udvikling, og snart får vi flere varer. Selvom gaveæsken indeholder vores mest populære produkter, så kan de også købes hvert for sig. Se eksempelvis her vores t-shirt.
Følg med på vores Facebook og Instagram, hvor ny produkter bliver præsenteret!

 

 

Gaveæske Herre

Yderligere information

Størrelse t-shirt

, ,

Strømpe størrelse

35 – 38, 39 – 42, 43 – 46

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gaveæske Herre”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen