Bambusstrømper i Blå / Blå Unisex

49.95kr.

Gratis fragt ved køb over 300 kr.


Med premium bambus strømper fra Laslity får du nogle af de blødeste strømper på markedet.

Vores strømper har ingen irriterende tåsyninger, og så har de antibakterielle egenskaber, hvilket betyder at du undgår sure tæer.
Strømperne er forvaskede, så du undgår at de krymper

Når først du har prøvet et par af vores premiumstrømper, så bruger du aldrig andet igen.

Strømperne er unisex.

Vil du have ekstra rabat? Bliv medlem hos Laslity!
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Lækre og bløde blå bambusstrømper

Vores Blå Bambusstrømper, fås i tre størrelser.

Komfort frem for alt. Det får du med disse blå bambusstrømper fra Laslity. Vi går meget op i at producere tøj, som du holder af at gå i, selv når du er hjemme og bare kunne rende rundt i nattøjet. Vores valg af tekstil giver en super lækker fornemmelse mod huden, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en prøvepakke til kun 25 kr, hvis du vil prøve vores tøj. Ellers kan du selvfølgelig handle lige hvad du vil på vores webshop. Ved køb over 250 kr. for du tilmed fri fragt, eller hvis du bor i Aalborg eller Nørresundby cykler vi ud med ordre, hvor du kun behøver at købe for 75 kr.

Vores Bambus strømper er antibakterielle, dette betyder at bakterier ikke har det særlig godt i vores strømper. Derfor hjælper vores strømper på lugten af sure fødder. Det er blot en af de mange fordel der er ved at købe tøj af bambus.

Disse strømper er blevet produceret i Portugal, hvilet betyder at du kan købe vores strømper, og have god samvittighed over, at dem som har syet dine strømper, har fået en fair løn samt gode arbejdsforhold.

Her os Laslity prøver vi at finde grønnere og mere bæredygtige alternativer til at drive tøjkæde. Vi ved hvor stor indflydelse det har på miljøet og de mennesker der arbejder i branchen. Derfor er vores produktion i Portugal og bambustekstilet er et bedre alternativ end traditionel bomuld. Bambus kræver ingen kunstig vanding eller brug at pesticider. Dertil sørger vi også for at være opdateret på måden vi sender vores produkter ud på. Vi har som ovennævnt cykel levering, som er et meget grønt alternativ til traditionel levering af pakker.

Hvis du ønsker at læse mere omkring hvem vi er så gå ind på værdier, og læs omkring os der.

Vælg strømpe størrelse

35 – 38, 39 – 42, 43 – 46

Farve

Blå

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bambusstrømper i Blå / Blå Unisex”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.