Bambus strømper i Sort / Blå Unisex

49.95kr.

Gratis fragt ved køb over 300 kr.


Med premium bambus strømper fra Laslity får du nogle af de blødeste strømper på markedet.

Vores strømper har ingen irriterende tåsyninger, og så har de antibakterielle egenskaber, hvilket betyder at du undgår sure tæer.
Strømperne er forvaskede, så du undgår at de krymper

Når først du har prøvet et par af vores premiumstrømper, så bruger du aldrig andet igen.

Strømperne er unisex.

Vil du have ekstra rabat? Bliv medlem hos Laslity!
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Bambusstrømper i Sort/Blå

Ét par lækre sokker primært lavet af det bløde og miljøvenlige Bambus. Bambusstrømper i Sort/Blå kan købes i 3 størrelser.

Materialer:

80 % Bambus
17 % Polyester
3 % Elastan

Behandling: 

Vaskes ved max. 40 grader
Undgå at blege tøjet
Må tørretumbles ved lave temperaturer
Stryges med max. 110 grader (En prik), undgå behandling med damp
Anvend P ved rens på renseri

Lækkert design:

Hos Laslity er der to ting der betyder noget. Lækkert design og omtanke for miljøet. Vores bambusstrømper har begge dele. Her har vi herrestrømper med farvet kant, samt hæl og tå. Det er en super simpel model, som passer til alt. Det er den fordel for dig der kan lide at prøve forskellige styles. Det fede ved en model som denne, er også at du stadig får lidt farver. Den helt sorte model er enormt populær, men den er også lidt kedelig. Derfor er dette det perfekte alternativ. Vi laver hele tiden nye modeller, så følg med på siden for at se alle vores designs. For at passe ekstra godt på dine strømper kan du også tage et kig på vores tilbehør.

Bambus – Lækkert at have på:

Er du træt af sure tæer efter en lang arbejdsdag? Så er bambus noget for dig. Med strømper fra Laslity er du altid sikret en kortere arbejdsdag, eller i hvert falde følelsen af det. Selvom du får en lækker model som disse herrestrømper med farvet kant, så har den stadig praktiske egenskaber. Bambus sikrer nemlig at dine fødder ikke lugter. Det sker fordi bambus er naturligt antibakterielt. Derudover er de bare super lækre at have på! De er lavet i det blødeste materiale du kan få strømper i. Så har du ikke prøvet det før. Så er det på tide!

Husk at bambus også er bæredygtigt. Så når du handler tøj hos os, så er du også med til at støtte en lidt grønnere verden. Vil du vide mere om hvorfor bambus er bæredygtigt? Klik her.

Vælg strømpe størrelse

35 – 38, 39 – 42, 43 – 46

Farve

Blå, Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bambus strømper i Sort / Blå Unisex”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.