Værdier

Hos Laslity tager vi ansvar for vores branche

Hvem handler du egentlig med, når du handler hos Laslity? Vi er et hold af danskere der, sandsynligvis, ligesom jer, har en ansvarsfølelse over for resten af verden. Det betyder, at vi gerne vil tage kortere bade, bruge cyklen i stedet for bilen, spise mindre kød og generelt lave om på vores livsstil ligesom alle jer andre, så vi belaster miljøet mindst muligt. Men vi er ikke perfekte. Så det eneste vi kan gøre er at blive ved med at prøve, både personligt, men bestemt også med vores bæredygtige bambus produkter.
Vi opfordrer alle vores kunder til det samme, at prøve. 

Mission

Vores mission er at levere bæredygtigt tekstiler, igennem bæredygtige processer, til miljøbevidste forbrugere.

Vision

Vores vision er at være den førende spiller, på det danske marked inden for bæredygtige tekstiler i udgangen af 2023.

 

 

Værdier

  • Vi tager et personligt ansvar – Som en del af teamet hos Laslity har vi hver især ansvar for vores daglige handlinger. Det betyder at vi tænker over vores valg. Hvad enten der er i forhold til transport, forbrug eller andre mennesker.  
  • Vi tager ansvar for vores branche – Som en del af verdens tekstilbranche mener vi, at vi har et medansvar for at udvikle branchen mod grønne himmelstrøg. Det betyder at vi gerne vil arbejde mod bedre arbejdsforhold, bedre råmaterialer og fokus på lokale produktioner til lokale salgskanaler. 
  • Vi tager ansvar for vores handlinger – Vi ved tekstilbranchen har et dårligt ry, i forhold til miljøbelastning, arbejdsforhold samt køb og smid ud samfundet. Derfor har vi stor fokus på at det er vores ansvar at ændre dette.
  • Vi tager ansvar for fremtiden – Vi har kun én jord, og den skal vi passe på. Derfor vil vi arbejde på at lave produkter der er bæredygtig i materialevalget men også produkter der holder længere, så forbruget på den måde falder.
  • Vi udviser respekt til vores kunder – Uden vores kunder har vi intet grundlag for vores virksomhed. Derfor betyder vores kunders tilfredshed meget for os. Vi forsøger at agere med respekt over for alle vores kunder igennem alle tænkelige situationer. 
  • Vi udviser respekt til vores samarbejdspartnere – For at skabe bæredygtige processer i hele værdikæden,  er det vigtigt at have et godt samarbejde med alle stakeholders. Derfor forsøger vi at arbejde med gensidig respekt i fokus, således alle for et fordelagtigt samarbejde ud af det.