Unisex - Hvem henvender Laslity sig til?

Med tæt på 6 millioner danskere, er der også tæt på 6 millioner forskellige holdninger til hvordan tøjet skal sidde, hvordan det skal se ud og hvordan det skal være lavet. Hos Laslity har vi et mål om, at alle skal kunne føle sig tilpas i vores tøj.

Derfor startede vores rejse med to simple produkter, Unisex strømper og unisex t-shirts. Men hvorfor unisex? Jf. ordnet.dk så betyder unisex “moderetning eller tøjstil hvor der ikke skelnes mellem kønnene”. Men hvorfor har vi valgt den tilgang? Det skal ikke være en hemmelighed at vi som lille virksomhed, har mulighed for at ramme en større kundegruppe med Unisex. Men det er ikke den eneste grund. 

For kun 11 dage siden gik vi ind i 2021. En moderne tid hvor der er plads til alle. Især har LGBT haft fokus de senere tid. Definitionen af hvem man er, står for egen regning og kløften mellem mænd og kvinder er blevet mindre. Derfor mener vi også det er vigtigt ikke at sætte label på tøj. Vi vil i fremtiden have flere styles og der vil komme til at stå herre på noget og dame på noget andet. Men det er vigtigt at der bliver fokus på, at det er en pasform og ikke nødvendigvis en kønsrelateret afgrænsning. Derfor vil vi så vidt muligt altid have unisex modeller i vores sortiment.

Pt. har vores fokus været på herrer, men efter en fed photoshoot her i starten af 2021, vil vi nu vise hvordan vores t-shirts passer perfekt til kvinder også.

T-shirt til kvinder fra Laslity

Loose fit passer til alle!

Vores Laslity t-shirt er semi slim fit på de fleste herrer, men på kvinder fungerer det typisk som den lækreste loose fit. Vi har testet forskellige størrelser og farver på vores to modeller Laura(160 cm) og Nanna(170 cm). De har testet forskellige måder at bruge vores bløde bambus t-shirt på, i deres daglige garderobe. Herunder har vi lagt lidt billeder op, til inspiration. 

En ting de begge er enige om, er at t-shirten er super lækker, blød og let at have på. 

Hvid t-shirt kvinde
dame ben og blå t-shirt