Det grønne alternativ

Laslity sælger kvalitetstøj primært i materialet bambus. Vi sætter kvalitet og holdbarhed i hovedsædet så du som kunde får et super lækkert produkt.

Vi er en del af virksomheden Optimize Life, der har sat sig som mission at lave grønne alternativer, inden for nogle af de mest miljøbelastende brancher, herunder tekstiler.

Tekstilbranchen er kendt for at være særligt miljøbelastende, og for at have meget lidt fokus på etik og arbejdsforhold. Hos Laslity går vi meget op i at gøre op med dette. Vores materialevalg, bambus, er særligt miljøvenligt, da det ikke kræver særlig meget vand, ingen brug af pesticider og meget lidt gødning. Ydermere har vi produktion i Portugal, hvilket sikrer en kortere fragt og bedre arbejdsvilkår.

Vi har et mål om at kunne starte en produktion i Danmark inden for de næste 10 år, så alt foregår lokalt, og med et minimum af miljøbelastning.

Vores virksomhed har eksisteret siden Januar 2018, dog under navnet Sockit indtil November 2019. Siden har vi skiftet navn til Laslity. Igennem et samarbejde med Black box i Aalborg har vi fået kontorlokaler, samt lager stillet til rådighed, som i kan se på billedet her.

Hvad siger andre om os?

Super dejlige bambus sokker - og hurtig ekspedition. Handler gerne her igen. vh/Bente Hansen

Bente Hansen

Webshopkunde

En hurtig go service og nem gennemskuelig hjemmeside.😀
En lækker kvalitet i strømper!
Kan anbefales på det varmeste 🥇

Henrik Burskov Pape

Webshopkunde

Mød os

Ejeren af laslity

Martin Sørensen

Ejer og daglig drift

medarbejder Laslity

Martin Pedersen

Ejer og salg

Medarbejder Line

Line Lykke Løvstad

MARKEDSFØRING OG SOCIALE MEDIER​