Nyhedsmail

TILMELD DIG VORES NYHEDSMAIL

Og følg med i vores nyeste tilbud

Vi sender nyhedsbreve 1 – 2 gange månedligt, med relevante tilbud om vores, samt nyheder og tips omkring mode. E-mail videregives ikke til tredjeparter.

Moden 2020 - Hvad trender i Danmark

Ifølge Mainlifestyle, samt mange andre modemagasiner, er der ingen tvivl. Moden i 2020 har omdrejningspunktet omkring bæredygtighed. Vi snakker hele tiden om verdensmål, fremtiden og livsstil. Det har virksomhederne taget til sig, også i modebranchen! Især i et innovativt land som Danmark har mange brands slået sig på bæredygtighed eller anden omtanke for verden. Det kan være på valget af materiale, eller produktionsmetoden. Et efterhånden kendt eksempel er ELSK. Det er en virksomhed der bygger på organisk produceret tøj, og de går meget op i langtidsholdbar mode. F. eks holder de ikke black friday, da det bare er et “køb og smid ud” koncept.
Andre virksomheder gør ligesom os, og vælger et materiale der er ekstra bæredygtigt og miljøvenligt. Alle vores t-shirts og strømper er primært lavet af bambus, netop pga. dette. 

Det vigtige i moden 2020, er at man viser at man går med bæredygtigt tøj. Her er det vigtigt hvordan materialet føles. Bambus f. eks er super blødt, og hvis man mærker det, er man ikke i tvivl om at det er noget andet. Det skaber hurtig en snak omkring materialet. 

Hos Laslity synes vi det er en super fed udvikling at bæredygtighed og miljøomtanke er sat i fokus. Der er ingen tvivl om, at det er et salgsparameter, men hvis det kan lede branchen mod bedre vilkår så er det helt fint med os. Vi støtter bæredygtighed og en anderledes livsstil. Læs evt. om vores værdier, for at se hvad vi står for.

Rul til toppen

Køb for mere og få et GRATIS gavekort

Køb for 300 kr. og få 50 kr.

Køb for 500 kr. og få 100 kr.

Gavekortet sendes med din ordre