“Made in Portugal”

  • af

"Made in Portugal"

Hvor bliver dine tekstiler produceret? Kina? Indonesien? Indien?

Det er alle sammen store industrier inden for verdens tekstilproduktion. Dette er primært grundet den billige arbejdskraft, der ender ud i en billig produktion og dermed bedre indtjening for virksomhederne. Ofte er dette på bekostning af kvalitet, arbejdsforhold og klima. Læser du på en t-shirt fra Laslity, så ser du “Produceret i Portugal” stående i nakken.

Hvad er fordelen ved Portugal?

Vores valg at have produktionen i Portugal, har gjort at vi har meget bedre styring med vores produktion. Igennem et tæt samarbejde med vores leverandør, kan vi sikre hurtig omstrukturering i vores produktion, hvis der skulle være fejl. På den måde kan vi hele tiden kvalitetssikre vores produkter. 

Portugal er kendt for at producere tøj af høj kvalitet, og det er også derfor vi ser brand som Shaping New Tomorrow vælge Portugal som produktionsland. Landet sætter en stolthed i deres produktioner, og det ses også i resultatet. 

Den relativ korte distance, kontra Indien eller Kina, sikrer en hurtig levering, derfor kan vi hurtigt få nye produkter på lager såfremt der sker nyt på markedet. Ligeledes er den korte rute godt for miljøet. 

Fremtiden

Selvom vi nu producerer i Portugal og er godt tilfredse med det, så har vi en drøm om at starte vores egen produktion i Danmark. Ja faktisk vil vi gerne have en lokal produktion i alle de lande vi sælger i. På den måde kan vi holde alt lokalt, og på den måde belaste miljøet så lidt som muligt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.