Laslity – En ny begyndelse

Fra det sjove til det sexede

Sockit hed det. Brandet der startede tilbage i Januar 2018. Der skulle sælges sokkeklips og senere hen sokker. Derfor kunne det kun hedde en ting. Sockit. Navnet var sjovt, det fik folk til at tænke en ekstra gang, og så var det lidt frækt. Desværre var navnet så sjovt, at det ikke blev taget seriøst. Vi ville gerne vise dig mere om Sockit, men det er fortid. Nu er der kun fremtiden. Den kalder vi for Laslity.

Laslity er et bæredygtigt brand. Det er det brand der sætter design i højsædet, design som holder. Navnet er en sammensætning af de to ord, Lasting og Quality. Det er netop to ord der siger meget om os. Vi laver længerevarende løsninger. Det er både i det bæredygtige perspektiv og i ren håndbarhed. Derudover er alt lavet i høj kvalitet, og alt er lavet i bambus. Vores mål er at du føler dig sexet i vores tøj, helt ned til strømperne.

Bambus – Fordi, det er bare godt

Hvis du ikke har prøvet det. Så er det bare på tide. Alt tøj vi sælger hos Laslity er lavet af bambus. Hvorfor? Følg med her. Bambus er et relativt nyt tekstil, i hvert falde i vesten. Ikke destomindre er det blevet meget populært. Det skyldes primært to ting. Bambus er bæredygtigt. Og så er det super blødt!

Vi lever i en tid hvor bæredygtighed er i højsædet. Det er ikke anderledes hos Laslity. Alt vores tøj og alle vores processer bærer præg af bæredygtighed. Det har personlig interesse for virksomhedens ejer og i særdeleshed for vores kunder. Vi mener der kommer et ansvar med en virksomhed. Det ansvar tager vi meget seriøst. Derfor bruger vi bambus.

…Og så er det super blødt! Nemlig, bambus er super dejligt at have på. Det skal derfor ikke være en hemmelighed, at det også er en grund til at vi bruger det. Følelsen, den lækre følelse når du trækker bambusstrømper på. Wow. Du kan tydeligt mærke det. Især efter vask. Alt bomuld er blevet stift. Men bambus’en kommer ud, blød som aldrig før. Det skal opleves.

Tag et kig ind på vores shop, du har fortjent at prøve bambus!

Laslity – En ny begyndelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen

Køb for mere og få et GRATIS gavekort

Køb for 300 kr. og få 50 kr.

Køb for 500 kr. og få 100 kr.

Gavekortet sendes med din ordre