Laslity - Bambustøj til hele familien

Hos Laslity betyder bæredygtighed alt. Derfor laver vi styles som passer til alle aldre og køn. Det betyder at vores tøj kan gå i arv fra familiemedlem til familiemedlem. 

Vi har det mål, at vores tøj skal være tidsløst, stilrent og behageligt. For vores kunder betyder det, at tøjet kan bruges som en helt almindelig t-shirt for nogen, og for andre som undertrøje. 

Hr. og Fru Danmark

Den klassiske hr. og fru. Danmark er typisk helt vilde med vores tøj! Om det er den daglige gåtur for at nå årets skridtmål eller den klassiske fredagsfilm i sofaen, så duer en bambus t-shirt bare. Hr. og fru. Danmark har typisk komfort i fokus. Selvfølgelig må man godt se lidt godt ud, men det er bare meget vigtigere at kunne nyde livet – Og det gør du helt sikkert med en lækker bambus t-shirt fra Laslity!

Den mindste i flokken

Less is more. Simpel stil. Instragram generationen. Teenageren kan typisk godt lide mærkevarerne, tidens trends og det som realitydeltagere promoverer. Hos Laslity kan vi ikke prale af at være et kendt brand, endnu. Men vores tidsløse stil og simple designs falder perfekt i spil med det populære Daniel Wellington ur, Cobra øreringe eller de nyeste Nike sko. For den moderne teenager, så gør det bestemt heller ikke noget, at tøjet er bæredygtigt. Der er en stor bevidsthed omkring miljøet og det aftryk vi laver.

Velkommen til voksenlivet

Et sted i 20’erne begynder de fleste at være færdiguddannet og få et fast job. Hvor man før skulle spare på pengene som studerende, begynder man nu at have økonomien til at købe det, der er en tand bedre. Den “nyvoksne” har sin egen stil, du sætter pris på kvalitet og du er bevidst omkring miljøet. Vores moderne og bæredygtig bambus t-shirt er lige noget for dig. Den passer til ALT. Den giver dig den gode mavefornemmelse af at du har gjort noget for miljøet. Med den store strækbarhed, kan du bruge vores t-shirts både som semi slim fit og normal fit.

Er du så heldig at du bor i Aalborg, så cykler vi endda ud med din ordre!