Hvor bliver strømperne af?

Hvor bliver strømperne af?

Vi kender det vist alle. Begge strømper er der når vi tager dem af. Vi ved de bliver lagt i kurven sammen. Vi er også ret sikre på at de begge kommer i maskinen, men så går det også galt. Vi vil her kigge lidt på hvad der går galt.

Helt overordnet er der 3 ting der kan ske:
– Vaskemaskinen spiser dem
– De falder ud af kurven inden de overhovedet når maskinen
– Sokkemonsteret tager dem

Hvor bliver strømperne af?

Vaskemaskinen spiser dem

Når du kører en vask rundt i maskinen skulle man tro at processen er sikker. Men er det tilfældet?
Ved et forsøg der skulle svare på “hvor bliver strømperne af” lavet af stoner, Jocks and nerds, fandt de ud af at maskinen snildt og ret hurtigt, kan æde en strømpe. 
Det ser ud som på billedet her, der er et udklip fra forsøget.
Der er i Norge lavet en undersøgelse der skal fastslå hvor stort problemet er. I den undersøgelse fandt man ud af at man i gennemsnit mister 1,3 strømpe pr. måned! Det er 15,6 strømper om året! Altså 8 par! Det svarer til et tab på 320 kr hvis det havde været vores bambusstrømper. Løsningen på dette er heldigvis nem, sokkeklips 😉 

Forsvinder strømper i vask?

De forsvinder før de når maskinen

Det kan jo ske. Du ligger i sofaen, der er lidt varmt og strømperne skal af. Så de ryger på gulvet. Eller du skal i bad og vil bare gerne ind under det varme vand. Så tøjet bliver bare smidt. 
Når tøjet bliver smidt på den måde er der altid en chance for, at de små strømper finder et gemmested. Når de først har fundet det, ja så kan de være væk længe. 
Vi siger ikke du er uorganiseret, men det kan være rart med lidt ekstra hjælp til at holde styr på strømperne. Og den hjælp tilbyder vi. Med vores sokkeklips, Sockit. Kan du holde dine strømper sammen fra du tager dem af til de skal på tørresnoren. Tag et kig på dem her.

Sokkemonsteret tager dem

Hvor bliver strømperne af? Monsteret tog dem. 
Der er ingen beviser for at der skulle findes et sokkemonster, men muligheden er der. Vær derfor altid på vagt hvis du hører lyde om natten. Det kan være en indbrudstyv hvis du er heldig. Men det kan også være det skrækkelige sokkemonster.

Hvor bliver strømperne af?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen

Køb for mere og få et GRATIS gavekort

Køb for 300 kr. og få 50 kr.

Køb for 500 kr. og få 100 kr.

Gavekortet sendes med din ordre