Hvor bliver strømperne af?

Hvor bliver strømperne af?

Vi kender det vist alle. Begge strømper er der, når vi tager dem af. Vi ved, at de bliver lagt i kurven sammen. Vi er også ret sikre på, at de begge kommer i maskinen, men så går det også galt. Vi vil her kigge lidt på. hvad der går galt.

Helt overordnet er der 3 ting, der kan ske:
– Vaskemaskinen spiser dem
– De falder ud af kurven, inden de overhovedet når maskinen
– Sokkemonsteret tager dem

Hvor-bliver-strømperne-af?

Vaskemaskinen spiser dem

Når du kører en vask rundt i maskinen, skulle man tro, at processen er sikker. Men er det tilfældet?
Ved et forsøg der skulle svare på “Hvor bliver strømperne af”, lavet af stoner, Jocks and nerds, fandt de ud af, at maskinen snildt og ret hurtigt kan æde en strømpe. 
Det ser ud som på billedet her, som er et udklip fra forsøget.
Der er i Norge lavet en undersøgelse, der skal fastslå, hvor stort problemet er. I undersøgelsen fandt man ud af, at man i gennemsnit mister 1,3 strømper pr. måned! Det er 15,6 strømper om året! Altså 8 par! Det svarer til et tab på 320 kr., hvis det havde været vores bambusstrømper. Løsningen på dette er heldigvis nem, sokkeklips 😉 

Forsvinder-strømper-i-vask?

De forsvinder før de når maskinen

Det kan jo ske. Du ligger i sofaen, der er lidt varmt og strømperne skal af. Så de ryger på gulvet. Eller du skal i bad og vil bare gerne ind under det varme vand. Så tøjet bliver bare smidt. 
Når tøjet bliver smidt på den måde, er der altid en chance for, at de små strømper finder et gemmested. Når de først har fundet det, ja, så kan de være væk længe. 
Vi siger ikke, at du er uorganiseret, men det kan være rart med lidt ekstra hjælp til at holde styr på strømperne. Og den hjælp tilbyder vi. Med vores sokkeklips, Sockit, kan du holde dine strømper sammen, fra du tager dem af til de skal på tørresnoren. Tag et kig på dem her.

Sokkemonsteret tager dem

Hvor bliver strømperne af? Monsteret tog dem. 
Der er ingen beviser for, at der skulle findes et sokkemonster, men muligheden er der. Vær derfor altid på vagt, hvis du hører lyde om natten. Det kan være en indbrudstyv, hvis du er heldig. Men det kan også være det skrækkelige sokkemonster.

Hvor bliver strømperne af?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen

Prøvepakke-bambussokker

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev og få en prøvepakke til
KUN 25 kr inkl. fragt