Hvad er fordelene ved bambus t-shirts?

Tøj lavet i bambus, har helt naturligt nogle egenskaber, som gør det ekstra lækkert. De egenskaber er hele årsagen til, at vi har valgt at hele vores sortiment skal laves i bambus. Helt kort, så er bambus fedt fordi det er:

 

Bæredygtigt – Super blødt – Antibakterielt

Vores bambus t-shirts er blevet taget utrolig godt imod, og vi vil forsøge at gå i dybden og fortælle hvorfor vi tror det er så populært som det er.

Mand ved væg med sort bambus t-shirt

Vores t-shirts er i kategorien “basic t-shirt”, hvilket vi har valgt, fordi vores designs skal være tidsløse og stilrene. Vi har valgt dette, for at støtte den første årsag til at bambustøj er populært, nemlig at det bæredygtigt.

Bæredygtig t-shirt

Bambus har naturligt et lille behov for vand, og skal derfor sjældent kunstig vandes. Allerede der slår materialet et stort slag for bæredygtigheden. Derudover så er bambus naturligt resistent og behøver derfor ikke pesticider for at gro. Endnu en grund til at bambus t-shirts går i kategorien bæredygtig. 
Derudover tager vi vores egne tiltag, for at gøre vores tøj bæredygtigt. Det kan du læse mere om her.
Hele bølgen med bæredygtighed er efterhånden begyndt at følge mere. Vidste du f. eks at hver fjerde europæer har reduceret deres tøjbrug af etiske årsager? Læs mere her

Den blødeste t-shirt

Første gang du mærker vores bambus t-shirt kommer du til at tænke “WAUW! Hvor er den bare blød!”. Alle der har prøvet vores tøj, har haft den følelse. 
Den blødhed gør bambus t-shirts fænomenale, hvad end det er til en lang arbejdsdag, hvor det er vigtigt med stor bevægelighed eller om det er til hygge hjemme på sofaen.

T-shirten der hæmmer lugten af sved

Vi har gemt det bedste til sidst! Vores t-shirt i bambus har den fantastiske egenskab, at de er antibakterielle. Det betyder meget simpelt at bakterier har svære ved at vokse i bambus. Det medfører at dine gener med sved, vil blive væsentlig bedre. Vi lover ikke du ikke kan lugte af sved, men vores t-shirts gør at der går længere tid inden det kommer.

Er du overbevist om at du skal prøve fordelene ved bambus t-shirts?
Så er det bare at hoppe ind og vælge en farve og størrelse!