COVID-19 kræver handling

  • af
2 mænd med bambus t-shirts og tatoveringer

COVID-19 kræver handling

Mere end nogensinde før kræves der et kæmpe ansvar for den enkelte dansker, ja faktisk det enkelte menneske. Corona-Virussen har ramt hele verden. Virksomhederne er i chok og verden er gået i hi. 

Hvad kan vi gøre ved det? Den eneste løsning er at isolere os, ride stormen af, og så vente. Det er utrolig frustrerende, men der er ikke andre veje. 

Dog skaber det muligheder for virksomhederne.

Hvad gør virksomhederne?

Selvom det er en forfærdelig situation verden står i, så er virksomhederne stadig nødt til at finde en måde at overleve på. Uden virksomhederne er der ingen arbejdspladser, og dermed stor arbejdsløshed. Derfor er der lagt et stort ansvar over på virksomhederne og der skal skrides til handling. De danske virksomheder har vist sig at være utrolig omstillingsklare. Mange har skiftet alt fysisk forretning online, andre har skiftet produktion for at kunne tilbyde sprit, som har været en mangelvare. Stort set alle virksomheder har også investeret i tiltag, som er beskyttende for både kunder og ansatte. Vi har stor respekt for det vores kollegaer gør, og vi forsøger selv at følge med og tage vores del i ansvaret. 

Laslity's tiltag

Vi har ikke fysisk butik, og vi er kun to medarbejdere. Derfor har vi ingen kundekontak, og dermed ikke behov for at lave de store præventive tiltag.  Dog skiftes vi til at passe webshoppen og sende varer, og mødes kun en  dag i ugen. Vi følger så vidt muligt alle foreskifter fra staten, og sikrer på den måde at COVID-19 ikke spredes igennem os. 

Derudover har vi lavet et lokalt tiltag, hvor vi tilbyder gratis levering i Aalborg inden for en radius af 10 km fra vores kontor. Det er blevet taget rigtig godt imod, da det både giver en besparelse for kunden, men samtidig også sørger for at kunden ikke behøver forlade sit hjem unødigt. 

Det er også et tiltag vi vil se om vi kan fortsætte med når krisen er ovre, og måske endda sprede til andre byer.

2 mænd med bambus t-shirts og tatoveringer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.