Brug bambustøj i din garderobe

  • af
Martin i blå bambus t-shirt

Brug bambustøj i din garderobe

Laslity’s sortiment består hovedsageligt at tidsløse styles der kan bruges i mange sammenhænge, hvad enten det er til finere brug, eller til hverdagen. Herunder er lidt ideer til hvordan du kan bruge bambustøj i din garderobe. 

Less is more

Det behøver ikke være komplekst at finde det rette sæt tøj. Det kan faktisk være ret nemt. Da vores styles er helt stilrene kan de sagtens gå alene uden andet. Hvis man går efter en lidt mere rafineret stil, så kan man med fordel stoppe trøjen ned i bukserne. Herunder ser du vores hvide bambus t-shirt samt vores sorte model. Som begge er tilgængelige på webshoppen.
mand med Hvid t-shirt i sort/hvid
Bambus t-shirt herres sort

Til fest eller særlige begivenheder

Det er ikke kun til hverdag vores bambus t-shirts kan bruges. Skal du til fest, reception eller blot har en lidt finere tøjsmag, så kan t-shirten snildt bruges under blazeren i stedet for en skjorte. Det giver et lidt mere afslappet look uden at man ser sløset ud. Det er især meget brugt af den moderne business mand som sit casual outfit. 

Alt efter farven på blazeren kan man lave nogle fede sammensætninger. Men klassikeren vil nu altid være en hvid t-shirt under en mærk blazer som præsenteres herunder. Brug bambustøj til næsten alt!

formel hvid bambus t-shirt
Lækkerfyr i Bambus t-shirt

Leg med farverne

Den lækre blå model fra Laslity passer perfekt til et par mørke bukser. Og skal du føre stilen helt ud, så gør som os og skaf dig et brunt bælte. Med t-shirten i bukserne og et lysebrunt bælte skaber du den fedeste kontrast. Det eneste der mangler er et matchende ud i samme farve som bæltet. Den blå bambus t-shirt er tilgængelig på webshoppen.
Martin i blå bambus t-shirt

Brug det praktisk – Under skjorten med den

Et af de steder hvor man virkelig kan udnytte bambus t-shirtens fulde potentiale er under skjorten. Vi kender alle det når svedpletterne begynder at pible frem. Måske endda under et foredrag eller lignende. Her kommer t-shirten i sit es og skaber det ekstra lag, som kan holde sveden hen. Samtidig holder de antibakterielle egenskaber lugten af sved på afstand. Og for at det ikke skal være løgn, så er den også superbehagelig mod huden.

Følg med – Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Synes du det lyder interessant med bambustøj? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og hør mere, når der kommer nye styles eller tilbud.

Tilmeld dig her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.