Black Friday 2020

Black friday tilbud - Laslity er klar til Black friday 2020

Tilmeld dig vores nyhedsmail, og få ekstra tilbud i weekenden!

Black friday tilbud! Vi her hos Laslity vil selvfølgelig gerne fejre black friday 2020 sammen med alle jer andre. Derfor laver vi hvert år 4 skarpe black friday tilbud i kan bestille på vores shop. Alle varerne er bæredygtige. Vores sokkeklips er i genbrugsplast og vores tøj er i bambus. Det er rent black friday tøj. Værd med til at fejre Black friday danmark med os.

Black friday tøj – Pakke 1

Black friday tøj – Pakke 2

Black friday tøj – Pakke 3

Black friday tøj – Pakke 4

Derfor skal du vælge bambustøj

Bambusstrømper giver dig en nemmere hverdag. De fungerer antibakterielle, hvilket betyder ingen sure tæer. Derudover er de super bløde, og du vil elske hver gang du trækker dem over fødderne. 
Vi accepterer kun den bedste kvalitet og med vores lækre bambusstrømper fra Portugal, får du strømper uden irriterende tåsyninger og med tætte syninger hele vejen rundt. Læs mere om os her.
Black friday giver dig muligheden for at prøve produkterne langt billigere end vi ellers ville sælge til.

Vores sortiment er i konstant udvikling. Så selvom du vil se et smalt sortiment, så vil der være meget mere til næste Black Friday. Vi kan derfor kun anbefale dig at følge os på de sociale medier, nede i højre hjørne. Husk at du til Black Friday altid kan få billig bambustøj til julegaverne. Eller som en lille ekstra gave til dig selv. 
Vi har 100 % tilfredshedsgaranti, så synes du ikke produktet er som vi lover, så lad os endelig vide det. Så finder vi strakt en løsning

Black friday Danmark

Black friday 2020 er mere speciel end nogen tidligere år. Efter coronakrisen har der været kæmpe røre inden for e-handel. Nye initiativer er kommet fra, kampagner med rigtig skarpe tilbud og mange nye spillere på markedet. Hos Laslity glæder vi os til at se hvordan dagen forløber. Vi har holdt vores faste priser igennem hele perioden, den eneste forskel er at vi er begyndt at levere på cykel. Så skal kunden ikke ud af døren, for at hente sin pakke. Det samme kommer til at forløbe med black friday tøj.
Vi havde en plan om at der ikke skulle være black friday tilbud hos Laslity i år, men at vi skulle køre en antiforbrugsdag. Den må kunderne have til gode. Der skal gang i hjulene i Danmark i år, og vi er ligesom de fleste andre butikker også presset.

Følg med i udviklingen i Black Friday her

Rul til toppen

Prøvepakke-bambussokker

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev og få en prøvepakke til
KUN 25 kr inkl. fragt