Bambustøj FAQ's

Bambustøj er en af tidens trends. Med det bæredygtige præg og den store behagelighed, hvordan kan det så være andet? Mest populært er bambus strømperne, som  danskerne elsker. De laves idag af en række iværksætter, men de store mærker er også begyndt. Læs herunder vores FAQ der fortæller hvorfor bambustøj er godt, og hvorfor du skal prøve det.

Vi vil gøre det nemt for dig at prøve bambustøj første gang. Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig vores nyhedsmail. Herefter kommer der link til køb.

Bambus er et af de mest bæredygtige tekstiler, du kan finde. Samtidig er materialet utrolig blødt mod huden, hvilket gør, at det er en fornøjelse at have på. Sidst så er bambus naturligt antibakterielt, hvilket modvirker dårlig lugt.

Bambus er en utrolig hurtigtvoksende plante, som kan vokse helt op til 1 meter om dagen. Det gør, at man hurtigt kan dyrke ny bambus. Når man gror bambus, er der heller ikke behov for pesticider. 
Sidst bruger man meget lidt vand til fremstilling, såfremt man gør brug af closed loop metoden. Vi bestræber os efter at gøre brug af denne.  

Bambus, som ellers er et meget hårdt materiale, laves til blødt bambustekstil i fem simple processer: 
1. Bambussen hakkes i små stykker.
2. Bambussen vædes i en blødgørende opløsning.
3. Bambussen får lov at tørre
4. Bambussen knuses til et blødt materiale.
5. Materialet bliver lavet til viskosegarn
Hele processen er utrolig bæredygtig, hvis den udføres rigtigt – med close loop produktion. 

Når du handler ved Laslity kan du betale på 3 måder:
– Med kontanter i vores showroom
– Med mobilepay (Både fysisk og online)
– Med Visakort og Mastercard (Kun online)

Log in på “Min konto” nederst på siden. Her vil du kunne finde kvitteringer på dine tidligere køb, såfremt du har oprettet en konto hos os.

Hos Laslity har vi 100 % tilfredshedsgaranti. Det betyder, at såfremt varen ikke er, som du har forventet, så kan du få en ny vare eller få pengene retur. 

Vi er en Nordjysk virksomhed, baseret i Aalborg. Vi får vores bambusprodukter fra Portugal, hvor vi har kvalitet og bæredygtighed i fokus. 

Laslity er ejer og drevet af Martin og Martin. Læs mere på siden om os.

Team Laslity aka. Team Covid-19

Få svar på dine spørgsmål – Brug vores FAQ. Vi vil altid gerne hjælpe med den bedste service og give svar hurtigst muligt. Derfor er denne FAQ lavet, så du får et hurtigt overblik. Har du alligevel ikke fået svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os her. Vi vil altid forsøge at give dig den bedst muligt kundeservice!