Bæredygtigt tøj

Bæredygtigt tøj, hvad er det egentligt? Vi snakker alternative energikilder, økologisk mad, grønne livsstil og bæredygtighed ud i en køre. Men hvad indebærer det egentligt? Hos Laslity vil vi gerne forklare hvad bæredygtigt tøj er for os.

Kender du allerede vores tøj? 
Se udvalget af strømper og t-shirts

Grøn levering på cykel

Det første skridt vi har taget mod bæredygtig mode er vejen fra os og til kunden. Vi har gjort vores tøj ekstra bæredygtigt ved at tilbyde gratis levering på cykel i hele Aalborg og Nørresundby. Det giver os en af de bedste leveringstider på markedet, det skåner miljøet mere end nogen anden løsning og økonomisk er det en fordel for både os og kunden. Man vælger lokalt levering i checkout.
Det er en løsning vi har stor succes med, og som vi arbejdet på at sprede til flere dele af Danmark. 

Re-zip

Bæredygtigt emballage

Det næste skridt vi arbejder med, er emballagen. Her forsøger vi så vidt muligt at genbruge emballage, som vi henter fra større virksomheder, der normalt smider papkasserne ud. Derfor vil du ofte se dine varer komme i en brugt kasse. Derudover bruger vi Re-Zip, som er et koncept hvor emballagen kommer retur og bliver brugt igen og igen. Læs om dem her.

Bæredygtigt materiale

Vii har et krav til vores tekstiler, om at de er produceret i materialer der kræver mindre vand og sprøjtning end markedets standarder. Derfor har vi valgt bambus. Heldigvis er bambus også super blødt og virker antibakterielt. Det betyder blandt andet at lugten af sved bliver hæmmet. 
Vi arbejder hele tiden på at have de mest bæredygtige produkter i vores shop. Har du forslag så kontakt os gerne.

Bæredygtigt tøj af bambus
Europæisk Produktion

Europæisk produktion

Alt vores bæredygtige tøj er produceret i Portugal. Den lokale placering sikrer en kortere og dermed grønne fragt. Derudover har vi et tættere forhold med vores leverandør, der sikrer en høj kvalitet og et godt samarbejde. Vores solbriller kommer fra Polen. Vi arbejder dog på at få dansk produktion af alt.

En grønne hverdag

Sidst så prøver vi bare at huske alle de små ting i vores hverdag, som bidrager til et bæredygtigt tøjmærke. Her sørger vi blandt andet for at bruge vindenergi ved vores eludbyder, vi forsøger at tage cyklen når vi kan og vi tager ansvar for vores handlinger. Læs om væres værdier her.

to mænd med hvide bambus t-shirts

Synes du vi har en spændende virksomhed? 

Prøv vores populære produkter eller tilmeld dig vores nyhedsmail herunder