Årets gaveideer

Årets julegaveideer 2019

Der er idag 43 dage til jul – Så er der god tid til at købe gaver, eller er der? Tiden løber pludselig meget hurtigt, og før vi ved af det er julen der.
I har helt sikker ligesom os svært ved at finde gaver, så derfor har vi lavet en lille guide med nogle hurtige ideer. 

Årets gaveideer

Manden / Faren / Broren / Kæresten

Løsningen her er nem, eller det burde den være. Mændene har næsten altid nogle praktiske ting på gavelisten, en boremaskine, et ur eller andet andet fornuftigt. Men mange svarer også bare “Jeg ønsker mig ikke noget“. Og så bliver den svær. Vi kender alle klassikeren det så bliver – Strømper og underbukser. Netop det er også årets ide, men med et lille tvist!

Bambustøj
Tøj lavet af bambus er super blødt og behageligt! De fleste kender det ikke, da det er ret nyt. Derfor er det den perfekte gave til manden der har alt. En klassisk gave, men med et tvist han ikke før har prøvet.
Du kan se Laslity’s bambus strømper her, samt vores bambus t-shirts her.

Konen / Moderen / Søsteren / Kæresten

Gaven til kvinden er altid lidt sværere. Enten er der en meget specifik ønskeseddel med meget specifikke mærker, eller også skal du være kreativ  ud over alle grænser. Vi har her nogle kreative gaver!

Brace By Zeidler 
Brace er et smart lille værktøj alle kvinder kan bruge – Det hjælper med at sætte armbånd på uden hjælp fra andre. Produktet er lokalt produceret i Aalborg og er helt klart noget gavemodtageren ikke har set før!
https://www.instagram.com/bracebyzeidler/

REST9000
Har du fulgt med i nyhederne? Og har du set hvor meget bæredygtighed fylder? Så følg med her. REST9000 laver produkter af brugt stof, det kan være alt fra  kaffehætter til hynder til diverse pynt. Det er super lækkert design og passer lige ind i tidens grønne trend
http://rest9000.dk/

Art By Me
Her sidst kommer også en lokal Aalborg virksomhed. Art By Me. Virksomheden leverer oplevelser til alle aldre og begge køn. Du får muligheden for at komme ind og prøve at lave dine egne kunstneriske designs på eksempelvis krus eller tallerkener. Det er den perfekte gave hvis du vil give en oplevelser hvor i begge kan være med.
https://www.artbyme.dk/

Årets gaveideer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen

Køb for mere og få et GRATIS gavekort

Køb for 300 kr. og få 50 kr.

Køb for 500 kr. og få 100 kr.

Gavekortet sendes med din ordre