Årets gaveideer

Årets julegaveideer 2019

Der er idag 43 dage til jul – Så er der god tid til at købe gaver, eller er der? Tiden løber pludselig meget hurtigt, og før vi ved af det, er julen der.
I har helt sikkert ligesom os svært ved at finde gaver, så derfor har vi lavet en lille guide med nogle hurtige ideer. 

Årets-gaveideer

Manden / Faren / Broren / Kæresten

Løsningen her er nem, eller det burde den være. Mændene har næsten altid nogle praktiske ting på gavelisten, en boremaskine, et ur eller noget andet fornuftigt. Men mange svarer også bare: “Jeg ønsker mig ikke noget“, og så bliver den svær. Vi kender alle klassikeren,som det så ender med – strømper og underbukser. Netop det, er også årets ide, men med et lille twist!

Bambustøj
Tøj lavet af bambus er super blødt og behageligt! De fleste kender det ikke, da det er ret nyt. Derfor er det den perfekte gave til manden, der har alt. En klassisk gave, men med et twist han ikke har prøvet før.
Du kan se Laslity’s bambusstrømper her, samt vores bambus t-shirts her.

Konen / Moderen / Søsteren / Kæresten

Gaven til kvinden er altid lidt sværere. Enten er der en meget specifik ønskeseddel med meget specifikke mærker, eller også skal du være kreativ ud over alle grænser. Vi har her nogle gode, kreative gaver!

Brace By Zeidler 
Brace er et smart lille værktøj, som alle kvinder kan bruge. Det hjælper med at sætte armbånd på uden hjælp fra andre. Produktet er lokalt produceret i Aalborg og er helt klart noget gavemodtageren ikke har set før!
https://www.instagram.com/bracebyzeidler/

REST9000
Har du fulgt med i nyhederne? Og har du set hvor meget bæredygtighed fylder? Så følg med her. REST9000 laver produkter af brugt stof. Det kan være alt fra kaffehætter til hynder til diverse pynt. Det er super lækkert design og passer lige ind i tidens grønne trend.
http://rest9000.dk/

Art By Me
Her sidst kommer også en lokal Aalborg virksomhed. Art By Me. Virksomheden leverer oplevelser til alle aldre og begge køn. Du får muligheden for at komme ind og forsøge dig med at lave dine egne kunstneriske designs på eksempelvis krus eller tallerkener. Det er den perfekte gave, hvis du vil give en oplevelse, hvor i begge kan være med.
https://www.artbyme.dk/

Årets gaveideer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen

Prøvepakke-bambussokker

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev og få en prøvepakke til
KUN 25 kr inkl. fragt